Vacante Litoral Nea Propontida, Halkidiki Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 378EUR - 1000EUR)
Dionisos Elia, Nea Propontida

Dionisos Elia

Nea Propontida, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (24.06 - 31.10.2024)
 • Avion (24.06 - 23.06.2025)
 • Fara transport
Hotel Nautilos, Nea Propontida

Hotel Nautilos

Nea Propontida, Halkidiki, Grecia

  • Autocar
  • Fara transport
  Nereus Seafront Villa By Qr Booking, Nea Propontida

  Nereus Seafront Villa By Qr Booking

  Nea Propontida, Halkidiki, Grecia

   • Avion (07.07 - 06.07.2025)
   • Fara transport
   Villa Bambola, Nea Propontida

   Villa Bambola

   Nea Propontida, Halkidiki, Grecia

    • Autocar (18.06 - 31.10.2024)
    • Avion (18.06 - 17.06.2025)
    • Fara transport
    Heraclea Suites, Nea Propontida

    Heraclea Suites

    Nea Propontida, Halkidiki, Grecia

     • Autocar
     • Avion (30.04 - 29.04.2025)
     • Fara transport

     Vacante litoral Nea Propontida

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Nea Propontida, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Nea Propontida incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Nea Propontida este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Nea Propontida sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Nea Propontida sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Nea Propontida, Early Booking litoral Nea Propontida, Last Minute litoral Nea Propontida, Programe si Oferte Speciale litoral Nea Propontida.

     Nea Propontida este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Nea Propontida. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Nea Propontida cu servicii minime pana la resorturi de lux din Nea Propontida cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Nea Propontida cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Nea Propontida dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Nea Propontida pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Nea Propontida unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Nea Propontida oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Nea Propontida ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Nea Propontida (Halkidiki, Grecia) vara 2024 - Alege din 4 oferte de vacanta disponibile si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Intrebari frecvente despre Nea Propontida

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nea Propontida?

     Dionisos Elia, Heraclea Suites, Hotel Nautilos, Villa Bambola, Nereus Seafront Villa By Qr Booking sunt cele mai populare hoteluri din Nea Propontida

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Nea Propontida?

     Dionisos Elia sunt cele mai apreciate hoteluri din Nea Propontida ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Nea Propontida.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Nea Propontida?

     Dionisos Elia sunt hoteluri din Nea Propontida ce au acces gratuit la internet