Vacante Litoral Mikros Gialos, Insula Lefkada Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 224EUR - 1000EUR)
Hotel San Nicolas, Mikros Gialos

Hotel San Nicolas  

Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar
 • Avion (17.04 - 16.04.2025)
 • Fara transport
Poros Beach Studios, Mikros Gialos

Poros Beach Studios  

Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar
 • Avion (17.04 - 16.04.2025)
 • Fara transport
Ionian Diamond Villas, Mikros Gialos

Ionian Diamond Villas

Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

  • Autocar
  • Avion (18.02 - 16.02.2025)
  • Fara transport
  Sea Pebble Studios, Mikros Gialos

  Sea Pebble Studios

  Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

   • Autocar
   • Avion (23.03 - 22.03.2025)
   • Fara transport
   Panorama Apartments, Mikros Gialos

   Panorama Apartments

   Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia

    • Avion (01.04 - 31.03.2025)
    • Fara transport

    Despre Mikros GialosPrezentare si poze Mikros Gialos

    Mikros Gialos

    Plaja Poros Mikros Gialos este una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula Lefkada, situata la 30 km sud de capitala, în apropiere de satul Poros. Plaja de nisip lungă este inconjurata cu ape cristaline si are șezlonguri, umbrele, taverne și snack baruri.

    Vacante litoral Mikros Gialos

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Mikros Gialos, Insula Lefkada, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Mikros Gialos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Mikros Gialos este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Mikros Gialos sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Mikros Gialos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Mikros Gialos, Early Booking litoral Mikros Gialos, Last Minute litoral Mikros Gialos, Programe si Oferte Speciale litoral Mikros Gialos.

    Mikros Gialos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mikros Gialos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mikros Gialos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mikros Gialos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mikros Gialos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Mikros Gialos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mikros Gialos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Mikros Gialos unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Mikros Gialos oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Mikros Gialos ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Mikros Gialos (Insula Lefkada, Grecia) vara 2024 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Mikros Gialos

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mikros Gialos?

    Poros Beach Studios, Hotel San Nicolas, Sea Pebble Studios, Panorama Apartments, Ionian Diamond Villas sunt cele mai populare hoteluri din Mikros Gialos

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mikros Gialos?

    Hotel San Nicolas, Poros Beach Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Mikros Gialos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mikros Gialos.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mikros Gialos?

    Hotel San Nicolas, Ionian Diamond Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Mikros Gialos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mikros Gialos.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mikros Gialos?

    Hotel San Nicolas sunt cele mai apreciate hoteluri din Mikros Gialos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mikros Gialos.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mikros Gialos?

    Hotel San Nicolas sunt hoteluri din Mikros Gialos ce au acces gratuit la internet