Vacante Litoral Mainland Ierissos, Halkidiki Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (26 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Terra D Oro Villas Halkidiki, Mainland Ierissos

Terra D Oro Villas Halkidiki  

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (26.03 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Kiparissi Villa Halkidiki, Mainland Ierissos

Kiparissi Villa Halkidiki  

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Akanthos Hotel, Mainland Ierissos

Akanthos Hotel

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport
  Dionysus Apartments, Mainland Ierissos

  Dionysus Apartments  

  Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Panorama Studios, Mainland Ierissos

  Panorama Studios  

  Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Hotel Gkeea, Mainland Ierissos

  Hotel Gkeea  

  Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Xenonas Liogerma Apartments, Mainland Ierissos

  Xenonas Liogerma Apartments  

  Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
  Enalia Villas, Mainland Ierissos

  Enalia Villas

  Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

   • Fara transport
   Mount Athos Resort, Mainland Ierissos

   Mount Athos Resort

   Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

    • Fara transport
    Hotel Markos, Mainland Ierissos

    Hotel Markos

    Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

     • Fara transport
     Eleni Rooms Develiki, Mainland Ierissos

     Eleni Rooms Develiki

     Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

      • Fara transport

      Despre Mainland IerissosPrezentare si poze Mainland Ierissos

      Mainland Ierissos

      O plimbare pe un vastă plajă curată, de aur, cu nici un scop perceptibil este cel mai bun exercițiu și cel mai simplu mod de a clarifica mintea de toate gandurile. Această plajă există în Ierissos și acoperă mulți kilometri, oferind o plimbare de neuitat la mare.
      Ierissos, cunoscut sub numele vechi "Akanthos", este unul dintre cele mai mari orase din Halkidiki.
      Vizitatorii vor găsi camere și apartamente foarte curate, cu gazde ospitaliere, taverne pitorești, care oferă lecții de gust cu specialități locale și cafenele de pe plaja.
      Multe activități culturale au loc în Ierissos, cum ar fi festivalurile de la biserica Agios Pavlos în 29 iunie si biserica Prophitis Ilias pe 20 iunie, festivități la care merita sa luati parte.

      Vacante litoral Mainland Ierissos

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Mainland Ierissos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera pentru Litoral Mainland Ierissos este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Mainland Ierissos sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Mainland Ierissos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Mainland Ierissos, Early Booking litoral Mainland Ierissos, Last Minute litoral Mainland Ierissos, Programe si Oferte Speciale litoral Mainland Ierissos.

      Mainland Ierissos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mainland Ierissos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mainland Ierissos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mainland Ierissos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mainland Ierissos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Mainland Ierissos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mainland Ierissos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Mainland Ierissos unde pot gasi liniste si destindere.

      Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Mainland Ierissos oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Mainland Ierissos ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

      Vacante Litoral Mainland Ierissos (Halkidiki, Grecia) vara 2023 - Alege din 14 oferte de vacanta disponibile cu discount pana la 5% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Mainland Ierissos

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mainland Ierissos?

      Terra d Oro Villas Halkidiki, Kiparissi Villa Halkidiki, Akanthos Hotel, Dionysus Apartments, Panorama Studios sunt cele mai populare hoteluri din Mainland Ierissos

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mainland Ierissos?

      Eleni Rooms Develiki, Mount Athos Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mainland Ierissos.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mainland Ierissos?

      Kiparissi Villa Halkidiki, Panorama Studios, Dionysus Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mainland Ierissos.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mainland Ierissos?

      Panorama Studios, Dionysus Apartments, Xenonas Liogerma Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mainland Ierissos.

      Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mainland Ierissos?

      Terra d Oro Villas Halkidiki, Kiparissi Villa Halkidiki, Akanthos Hotel, Xenonas Liogerma Apartments sunt hoteluri din Mainland Ierissos ce au acces gratuit la internet

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mainland Ierissos?

      Dionysus Apartments sunt hoteluri din Mainland Ierissos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mainland Ierissos.

      Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Mainland Ierissos?

      Kiparissi Villa Halkidiki, Xenonas Liogerma Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Mainland Ierissos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Mainland Ierissos.