Last Minute Litoral Mainland Ierissos, Halkidiki Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 318EUR - 318EUR)
Terra D Oro Villas Halkidiki, Mainland Ierissos

Terra D Oro Villas Halkidiki  

Mainland Ierissos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (01.07 - 31.10.2022)
  • Fara transport

Despre Mainland IerissosPrezentare si poze Mainland Ierissos

Mainland Ierissos

O plimbare pe un vastă plajă curată, de aur, cu nici un scop perceptibil este cel mai bun exercițiu și cel mai simplu mod de a clarifica mintea de toate gandurile. Această plajă există în Ierissos și acoperă mulți kilometri, oferind o plimbare de neuitat la mare.
Ierissos, cunoscut sub numele vechi "Akanthos", este unul dintre cele mai mari orase din Halkidiki.
Vizitatorii vor găsi camere și apartamente foarte curate, cu gazde ospitaliere, taverne pitorești, care oferă lecții de gust cu specialități locale și cafenele de pe plaja.
Multe activități culturale au loc în Ierissos, cum ar fi festivalurile de la biserica Agios Pavlos în 29 iunie si biserica Prophitis Ilias pe 20 iunie, festivități la care merita sa luati parte.

Last Minute Litoral Mainland Ierissos

Direct Booking

Last Minute Litoral Mainland Ierissos Grecia vara 2022. Oferte Last Minute Litoral Ierissos Halkidiki cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Mainland Ierissos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mainland Ierissos?

Kiparissi Villa Halkidiki, Terra d Oro Villas Halkidiki, Xenonas Liogerma Apartments, Hotel Gkeea, Dionysus Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Mainland Ierissos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mainland Ierissos?

Eleni Rooms Develiki sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mainland Ierissos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mainland Ierissos?

Kiparissi Villa Halkidiki, Panorama Studios, Dionysus Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mainland Ierissos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mainland Ierissos?

Panorama Studios, Xenonas Liogerma Apartments, Dionysus Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Mainland Ierissos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mainland Ierissos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mainland Ierissos?

Dionysus Apartments sunt hoteluri din Mainland Ierissos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mainland Ierissos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mainland Ierissos?

Kiparissi Villa Halkidiki, Terra d Oro Villas Halkidiki, Xenonas Liogerma Apartments, Akanthos Hotel sunt hoteluri din Mainland Ierissos ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Mainland Ierissos?

Kiparissi Villa Halkidiki, Xenonas Liogerma Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Mainland Ierissos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Mainland Ierissos.