Vacante Litoral Mainland Flogita, Halkidiki Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Hotel Pirgioti, Mainland Flogita

Hotel Pirgioti

Mainland Flogita, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Mainland FlogitaPrezentare si poze Mainland Flogita

Mainland Flogita

Flogita este un sat de coastă din Halkidiki, Grecia, la 52 km de Salonic și la 6 km de Nea Moudania. Satul este construit pe un deal cu vedere la Golful Thermaikos. Cea mai mare parte a satului este la numai câteva minute de mare, și pe o zi senină, există o vedere minunata de-a lungul golfului la Muntele Olimp.
Flogita are 1520 de locuitori permanenți. Acest număr crește enorm în lunile de vară, când numărul vizitatorilor crește populația la 20.000.

Vacante litoral Mainland Flogita

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Mainland Flogita, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Mainland Flogita incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Mainland Flogita este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Mainland Flogita sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Mainland Flogita sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Mainland Flogita, Early Booking litoral Mainland Flogita, Last Minute litoral Mainland Flogita, Programe si Oferte Speciale litoral Mainland Flogita.

Mainland Flogita este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mainland Flogita. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mainland Flogita cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mainland Flogita cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mainland Flogita cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Mainland Flogita dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mainland Flogita pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Mainland Flogita unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Mainland Flogita oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Mainland Flogita ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Mainland Flogita (Halkidiki, Grecia) vara 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!