Vacante Litoral Linoperamata, Insula Creta Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 293EUR - 293EUR)

Afiseaza harta
Apollonia Beach Resort Spa, Linoperamata

Apollonia Beach Resort Spa  

   Scor 9.3 din 1 comentarii

Linoperamata, Insula Creta, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar
  • Avion (05.06 - 29.09.2024)
  • Fara transport

Despre LinoperamataPrezentare si poze Linoperamata

Linoperamata

Linoperamata (sau Ellinoperamata) este o plajă lungă de nisip, care este situata la 8 km vest de Heraklion, la vest de râul Almiros. Aceasta este de fapt partea de vest a plajei lungi de 7 km pornind de la Linoperamata și se încheie de la Pancretan Stadium, 1 km vest de Heraklion.

Vacante litoral Linoperamata

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Linoperamata, Insula Creta, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Linoperamata incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Linoperamata este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Linoperamata sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Linoperamata sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Linoperamata, Early Booking litoral Linoperamata, Last Minute litoral Linoperamata, Programe si Oferte Speciale litoral Linoperamata.

Linoperamata este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Linoperamata. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Linoperamata cu servicii minime pana la resorturi de lux din Linoperamata cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Linoperamata cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Linoperamata dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Linoperamata pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Linoperamata unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Linoperamata oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Linoperamata ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Linoperamata (Insula Creta, Grecia) vara 2023 - 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Linoperamata

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Linoperamata

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Linoperamata.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Linoperamata.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Linoperamata.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Linoperamata.