Oferte speciale Litoral Koukounaries, Insula Skiathos Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 422.4EUR - 422.4EUR)

Afiseaza harta
Hotel Skiathos Palace, Koukounaries

Hotel Skiathos Palace  

   Scor 8.5 din 5 comentarii

Koukounaries, Insula Skiathos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (17.08 - 26.09.2022)
  • Avion (20.08 - 23.09.2023)
  • Fara transport

Despre KoukounariesPrezentare si poze Koukounaries

Koukounaries

Aceasta este cea mai faimoasa plajă din Skiathos, prin urmare, cea mai aglomerata. Este binecunoscută pentru nisipul alb extrem de fin și pădurea parfumata de pini de la care regiunea a luat numele. Aceasta este considerata ca fiind plaja naturala cea mai nealterată a Mării Mediterane și este un mediu protejat. Apele frumoase albastru de cristal clar sunt o adevarata placere. Având în vedere că plaja este bine organizată, aceasta ofera multe sporturi de apa, scaune, umbrele, baruri pe plaja. Regiunea din jurul plajei este plină de restaurante, taverne și unități hoteliere. Un autobuz local leagă această plajă de capitala la fiecare 30 de minute. Un biotop poate fi găsit în pădurea de pini ce inconjoara plaja unde diferite specii de plante și păsări sunt protejate. Acest loc, precum și plaja, este dezvoltat pentru ecoturism, finanțat de primărie și Uniunea Europeană.

Oferte speciale Litoral Koukounaries

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Koukounaries Grecia vara 2022 - 2023. Oferte speciale Litoral Koukounaries Insula Skiathos cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Koukounaries

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Koukounaries?

Hotel Skiathos Palace sunt cele mai populare hoteluri din Koukounaries

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Koukounaries?

Hotel Skiathos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Koukounaries ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Koukounaries.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Koukounaries?

Hotel Skiathos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Koukounaries ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Koukounaries.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Koukounaries?

Hotel Skiathos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Koukounaries cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Koukounaries.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Koukounaries?

Hotel Skiathos Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Koukounaries ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Koukounaries.