Early Booking Litoral Kokkini Hani, Insula Creta Grecia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (5 oferte, 187.3EUR - 483EUR)

Afiseaza harta
Hotel Knossos Beach Bungalows Suites, Kokkini Hani

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (15.04 - 11.10.2020)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.01.2020

Almare Beach Hotel , Kokkini Hani

Almare Beach Hotel

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Avion (16.04 - 11.10.2020)
 • Fara transport
Sunset Beach Hotel, Kokkini Hani

Sunset Beach Hotel

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 31.12.2020)
 • Fara transport
Arina Beach Hotel Bungalows, Kokkini Hani

Arina Beach Hotel Bungalows

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (03.06 - 30.09.2020)
 • Fara transport

Despre Kokkini HaniPrezentare si poze Kokkini Hani

Kokkini Hani

Kokkini Hani este situat la 14 km est de Heraklion. Poziţia la est de aeroportul Heraklion, pe vechea autostrada naţionala vechi (drumul vechi) îmbrăţişeaza zona de coastă şi oferă vederi spectaculoase asupra mării, şi tarmului uneori accidentat

Zona Kokkini Hani a devenit cunoscuta la începutul anilor 1900 când au fost construite mai multe cladiri, inclusiv o Hani, care era un fel de han pentru oameni şi animale. Agricultorii, în drum spre piaţa Heraklion transportand măsline, struguri şi alte produse, opreau pentru a se odihni sau a petrece noaptea impreuna cu caii şi măgarii lor.

Early Booking Litoral Kokkini Hani

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Kokkini Hani.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Kokkini Hani vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Kokkini Hani pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Kokkini Hani este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Kokkini Hani.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Kokkini Hani au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Kokkini Hani scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Kokkini Hani cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Kokkini Hani in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Kokkini Hani sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Kokkini Hani prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Kokkini Hani si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Kokkini Hani si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Kokkini Hani Grecia vara 2020. Peste 4 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Kokkini Hani Insula Creta cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kokkini Hani

In Kokkini Hani veţi vedea un semn indicand "Vathianos Kampos". Nu vă faceţi griji, sunteti inca in Kokkini Hani. Acest semn denotă un cartier vechi in satul principal, care cu greu cineva isi mai aduce aminte de el! Dar, din motive necunoscute, semnul rămâne!

In această porţiune de 2,7 kilometri, puteţi găsi tot ceea ce veţi avea nevoie pentru o vacanţă plăcută, cum ar fi: magazine supermarketuri, macelarii, brutarii, farmacie, magazine de dulciuri, suveniruri şi cadouri, magazine de îmbrăcăminte, buticuri,frizerii, salon de frumusete, agenţii de vizitare a obiectivelor turistice, închirieri de maşini şi biciclete, cafenele, standuri de fast-food, internet cafe - şi, desigur, astfel încât să puteţi profita de toate aceste magazine, există o serie ATM-uri.