Vacante Litoral Kato Korakiana, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (8 oferte, 128EUR - 128EUR)
Hotel San Remo, Kato Korakiana

Hotel San Remo

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Villa Marinos, Kato Korakiana

Hotel Villa Marinos

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Marinas Apartments, Kato Korakiana

Marinas Apartments

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport
  Villa Yannis, Kato Korakiana

  Villa Yannis

  Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Margarita Apartments, Kato Korakiana

  Margarita Apartments

  Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

   • Fara transport
   Villa Kokoros, Kato Korakiana

   Villa Kokoros

   Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

    • Fara transport
    Georgia Apartments, Kato Korakiana

    Georgia Apartments

    Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

     • Fara transport
     Villa Giannis, Kato Korakiana

     Villa Giannis

     Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

      • Fara transport

      Despre Kato KorakianaPrezentare si poze Kato Korakiana

      Kato Korakiana

      Kato Korakiana sau satul Katomeri (adică locul de jos) este situat pe coasta de Nord-Est la aproximativ 13 km de Corfu Town și la aprox. 15 minute de mers cu masina. Acesta este situat pe drumul principal și la mica distanta de mare, în apropiere de stațiunile Dassia, Ipsos și Kommeno, stabilit în umbra Muntelui Pantokrator. Există două sate in zona cu acelasi nume, Kato Korakiana fiind satul situat mai jos și Ano Korakiana fiind satul situat mai sus, la poalele Muntelui Pantokrator.

      Vacante litoral Kato Korakiana

      Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kato Korakiana incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

      Oferta hoteliera pentru Litoral Kato Korakiana este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kato Korakiana sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kato Korakiana sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kato Korakiana, Early Booking litoral Kato Korakiana, Last Minute litoral Kato Korakiana, Programe si Oferte Speciale litoral Kato Korakiana.

      Kato Korakiana este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kato Korakiana. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kato Korakiana cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kato Korakiana cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kato Korakiana cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

      Hotelurile din Kato Korakiana dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kato Korakiana pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kato Korakiana unde pot gasi liniste si destindere.

      Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kato Korakiana oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kato Korakiana ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

      Vacante Litoral Kato Korakiana (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Kato Korakiana

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kato Korakiana?

      Hotel Villa Marinos, Hotel San Remo, Marinas Apartments, Villa Yannis, Villa Giannis sunt cele mai populare hoteluri din Kato Korakiana

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kato Korakiana?

      Hotel San Remo, Marinas Apartments, Villa Giannis, Villa Kokoros, Margarita Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Korakiana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kato Korakiana.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kato Korakiana?

      Hotel San Remo sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Korakiana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kato Korakiana.

      Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Kato Korakiana?

      Villa Yannis sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Korakiana ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Kato Korakiana.