Vacante Litoral Kato Korakiana, Insula Corfu Grecia vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (6 oferte, 92.6EUR - 105.7EUR)
Villa Yannis, Kato Korakiana

Villa Yannis

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel San Remo, Kato Korakiana

Hotel San Remo

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Villa Kokoros, Kato Korakiana

Villa Kokoros

Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport
  Hotel Villa Marinos, Kato Korakiana

  Hotel Villa Marinos

  Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Villa Giannis, Kato Korakiana

  Villa Giannis

  Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

   • Fara transport
   Georgia Apartments, Kato Korakiana

   Georgia Apartments

   Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia

    • Fara transport

    Despre Kato KorakianaPrezentare si poze Kato Korakiana

    Kato Korakiana

    Kato Korakiana sau satul Katomeri (adică locul de jos) este situat pe coasta de Nord-Est la aproximativ 13 km de Corfu Town și la aprox. 15 minute de mers cu masina. Acesta este situat pe drumul principal și la mica distanta de mare, în apropiere de stațiunile Dassia, Ipsos și Kommeno, stabilit în umbra Muntelui Pantokrator. Există două sate in zona cu acelasi nume, Kato Korakiana fiind satul situat mai jos și Ano Korakiana fiind satul situat mai sus, la poalele Muntelui Pantokrator.

    Vacante litoral Kato Korakiana

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kato Korakiana, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kato Korakiana incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Kato Korakiana este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kato Korakiana sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kato Korakiana sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kato Korakiana, Early Booking litoral Kato Korakiana, Last Minute litoral Kato Korakiana, Programe si Oferte Speciale litoral Kato Korakiana.

    Kato Korakiana este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kato Korakiana. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kato Korakiana cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kato Korakiana cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kato Korakiana cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Kato Korakiana dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kato Korakiana pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kato Korakiana unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kato Korakiana oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kato Korakiana ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Kato Korakiana (Insula Corfu, Grecia) vara 2017 - 2018 - Alege din 6 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!