Vacante Litoral Kato Achaia, Peloponez Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 189.5EUR - 189.5EUR)
Casa Marron Grecotel Resort, Kato Achaia

Casa Marron Grecotel Resort  

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Kato Achaia, Peloponez, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Poseidon Hotel, Kato Achaia

Poseidon Hotel

Kato Achaia, Peloponez, Grecia

  • Fara transport

  Despre Kato AchaiaPrezentare si poze Kato Achaia

  Kato Achaia

  Achaia de Vest este una dintre cele mai frumoase zone din Grecia. Vizitatorul va fi uimit de schimbările bruşte peisaj, plajele de nisip rafinate, precum si de statiunile binecunoscute de pe pantele din Erymanthos şi Panahaikos.

  Kato Achaia este cel mai important centru comercial şi intelectual al zonei. Potrivit istoricilor, în antichitate acesta trebuie să fi fost teritoriul oraşului Dyme, membru al Confederaţiei Achaean. Locuitorii săi au participat la toate controversele naţionale şi au dezvoltat o civilizaţie remarcabilă păstrând în acelaşi timp numele de Achaia, care, potrivit lui Homer, a fost prima denumire a Greciei.

  Vacante litoral Kato Achaia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kato Achaia, Peloponez, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kato Achaia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Kato Achaia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kato Achaia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kato Achaia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kato Achaia, Early Booking litoral Kato Achaia, Last Minute litoral Kato Achaia, Programe si Oferte Speciale litoral Kato Achaia.

  Kato Achaia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kato Achaia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kato Achaia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kato Achaia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kato Achaia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Kato Achaia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kato Achaia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kato Achaia unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kato Achaia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kato Achaia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Kato Achaia (Peloponez, Grecia) vara 2021 - 2022 - Alege din 6 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Kato Achaia

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort, Poseidon Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Kato Achaia

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort, Poseidon Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Achaia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kato Achaia.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Achaia ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kato Achaia.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Achaia ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kato Achaia.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Achaia cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kato Achaia.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kato Achaia cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kato Achaia.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kato Achaia?

  Casa Marron Grecotel Resort, Poseidon Hotel sunt hoteluri din Kato Achaia ce au acces gratuit la internet