Last Minute Litoral Nea Skioni Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 193.3EUR - 371EUR)

Afiseaza harta
Xenios Anastasia Resort Spa, Kassandra Nea Skioni

Xenios Anastasia Resort Spa    

   Scor 8 din 11 comentarii

Kassandra Nea Skioni, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (27.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 03.05.2022

Nefeli Luxury Villas, Kassandra Nea Skioni

Nefeli Luxury Villas  

   Scor 9.2 din 3 comentarii

Kassandra Nea Skioni, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (20.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport
Hotel Cronwell Rahoni Park - Adults Only, Kassandra Nea Skioni

Hotel Cronwell Rahoni Park - Adults Only  

   Scor 7.4 din 1 comentarii

Kassandra Nea Skioni, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Kassandra Nea SkioniPrezentare si poze Kassandra Nea Skioni

Kassandra Nea Skioni

Satul antic Skioni a fost construit după războiul troian şi este menţionat ca prima colonie a grecilor sudici, în Halkidiki. Razboinicii din Pellini, în Peloponez, după căderea Troiei, se întorceau acasă cu navele lor, încărcate cu sclave şi prada de razboi. Navigând în jurul Halkidiki-ului, au ancorat pe coasta de sud-vest a Kassandrei, pentru aprovizionarea cu alimente şi apă sau chiar să-şi petreacă iarna acolo. În timp ce bărbaţii erau la mal, femeile sclave troiene au ars navele şi i-au forţat pe războinici să rămână în Kassandra pentru totdeauna, sa se căsătoreasca cu ele şi sa fondeze o asezare, care s-a numit mai tarziu Skioni. O monedă din oraşul antic (aproximativ 500 î.Hr.) il infatiseaza pe eroul homeric Protesilaos, mentionat ca fondator al orasului. Portul Skioni era unul important şi a contribuit foarte mult la prosperitatea orasului.

În secolul al 5-lea î.Hr., Skioni a aderat la Alianţă ateniană, dar în timpul războiului peloponeziac a fost de partea spartanilor. Skioni fost pedepsit foarte aspru pentru această tradare. Atenienii au cucerit orasul, i-au macelarit pe locuitorii sai ori i-au luat ca sclavi şi au adus imigranţi din Platees să locuiasca aici.Anticul Skioni era mai la sud-est de locaţia satului actual. În timpul secolului al 19-lea, satul Tsaprani a fost construit la aproximativ 4 km nord-est de locul actual al satului Nea Skioni. După 1930 locuitorii sai s-au stabilit pe coasta şi au abandonat satul interior. Satul fondat acolo a fost numit Nea Skioni.Nou sat este o aşezare liniştită, de coastă, înconjurat de măslini.Plaja frumoasa, nisipoasa, imaculata şi organizată complet, în faţa satului omonim. Obiective turistice - situri arheologice: Plaje. Satul Tsaprani vechi, ridicat în pădure, şi biserica construită în 1867. Biserică dedicată Panagiei Faneromeni (Fecioara Maria).Evenimente: Festivalul tradiţional pe 23 august (Fecioara Maria).Produse alimentare-divertisment: Restaurante, taverne pescaresti.Încercaţi: Peştele proaspăt. Miere. Masline.Sport: Toate tipurile de sporturi nautice.

Last Minute Litoral Nea Skioni Kassandra

Direct Booking

Last Minute Litoral Nea Skioni Kassandra Grecia vara 2022. Peste 3 Oferte Last Minute Litoral Nea Skioni Halkidiki cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kassandra Nea Skioni

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA, Nefeli Luxury Villas, Hotel Cronwell Rahoni Park - Adults Only sunt cele mai populare hoteluri din Kassandra Nea Skioni

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA, Nefeli Luxury Villas, Hotel Cronwell Rahoni Park - Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Nea Skioni ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kassandra Nea Skioni.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA, Hotel Cronwell Rahoni Park - Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Nea Skioni ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kassandra Nea Skioni.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Nea Skioni ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Nea Skioni.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA, Nefeli Luxury Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Nea Skioni cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Nea Skioni.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kassandra Nea Skioni?

XENIOS ANASTASIA RESORT SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Nea Skioni cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kassandra Nea Skioni.