Vacante Litoral Kanistro Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 85.5EUR - 85.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Miraggio Thermal Spa Resort, Kassandra Kanistro

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort    

   Scor 9.7 din 7 comentarii

Kassandra Kanistro, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (23.08 - 11.10.2019)
  • Avion (18.08 - 16.08.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.06.2019

Vacante litoral Kanistro Kassandra

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kanistro Kassandra, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kanistro Kassandra incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Kanistro Kassandra este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kanistro Kassandra sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kanistro Kassandra sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kanistro Kassandra, Early Booking litoral Kanistro Kassandra, Last Minute litoral Kanistro Kassandra, Programe si Oferte Speciale litoral Kanistro Kassandra.

Kanistro Kassandra este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kanistro Kassandra. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kanistro Kassandra cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kanistro Kassandra cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kanistro Kassandra cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Kanistro Kassandra dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kanistro Kassandra pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kanistro Kassandra unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kanistro Kassandra oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kanistro Kassandra ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Kanistro Kassandra (Halkidiki, Grecia) vara 2019 - 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!