Last Minute Litoral Fourka Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 78.3EUR - 78.3EUR)

Afiseaza harta
Belohorizonte Fine Accommodation, Kassandra Fourka

Belohorizonte Fine Accommodation  

   Scor 9 din 1 comentarii

Kassandra Fourka, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Kassandra FourkaPrezentare si poze Kassandra Fourka

Kassandra Fourka

Fourka din Halkidiki este un sat turistic minunat, pierdut printre verdeata, ce ofera o multitudine de facilitati turistilor in cautare de vacante perfecte. Principalul obiectiv turistic este biserica bizantina, foarte frumoasa, care este situata in mijlocul vegetatiei dense. Biserica are o clopotnita interesanta si arcade minunate. Cea mai apropiata plaja de Fourka este Skala, care este situata in mijlocul a doua dealuri magnifice, acoperite de pini. Plaja Fourka este o plaja de nisip alb, cu ape cristaline.

Last Minute Litoral Fourka Kassandra

Direct Booking

Last Minute Litoral Fourka Kassandra Grecia vara 2021 - 2022. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Fourka Halkidiki cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kassandra Fourka

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kassandra Fourka?

Hotel Julia, Hotel Olympion Sunset, Aristotelis Hotel, Hotel Bellagio, Belohorizonte Fine Accommodation sunt cele mai populare hoteluri din Kassandra Fourka

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kassandra Fourka?

Hotel Julia, Hotel Olympion Sunset, Aristotelis Hotel, Hotel Greek Pride, Hotel Ioli Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Fourka ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kassandra Fourka.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kassandra Fourka?

Hotel Olympion Sunset, Aristotelis Hotel, Bomo Bellagio Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Fourka ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kassandra Fourka.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Fourka?

Hotel Avra Bungalows sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Fourka ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Fourka.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kassandra Fourka?

Hotel Olympion Sunset, Hotel Royal Halkidiki sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Fourka cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kassandra Fourka.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Fourka?

Hotel Julia, Hotel Olympion Sunset, Hotel Greek Pride, Hotel Idea, Hotel Avra Bungalows sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Fourka cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Fourka.