Last Minute Litoral Afitos Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 161.6EUR - 161.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Lagaria , Kassandra Afitos

Hotel Lagaria   

   Scor 8.4 din 3 comentarii

Kassandra Afitos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (24.10 - 25.09.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.09.2021

Despre Kassandra AfitosPrezentare si poze Kassandra Afitos

Kassandra Afitos

Afitos este un orasel grecesc traditional declarat de autoritati patrimoniu UNESCO, pentru arhitectura sa antica, cu stradute mici pietruite, cu case cochete construite in stil mediteraneean si cu o viata culturala bogata.

Afitos gazduieste numeroase festivaluri de toate genurile care se incadreaza perfect in decorul medieval al zonei. Orasul, va ofera posibilitatea de a descoperi frumusetea naturii din Halkidiki si de a va bucura de marea golfului Toroneos, fara a fi departe de celelalte statiuni mai mari si mai agitate de pe bratul Kassandra.

Last Minute Litoral Afitos Kassandra

Direct Booking

Last Minute Litoral Afitos Kassandra Grecia vara 2022. Oferte Last Minute Litoral Afitos Halkidiki cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kassandra Afitos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kassandra Afitos?

Hotel Stratos, Hotel Lagaria , Elia Apartments, Afitis Boutique Hotel, Hotel Aristoteles Beach sunt cele mai populare hoteluri din Kassandra Afitos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kassandra Afitos?

Hotel Stratos, Afitis Boutique Hotel, Hotel Aristoteles Beach, Hotel Rigas Boutique, Stamos Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Afitos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kassandra Afitos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kassandra Afitos?

Hotel Stratos, Elia Apartments, Hotel Aristoteles Beach, Hotel Rigas Boutique, Blue Bay Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Afitos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kassandra Afitos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Afitos?

Hotel Nostos sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Afitos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kassandra Afitos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Afitos?

Hotel Stratos, Blue Bay Hotel, Hotel Petrino Suites, Hotel Nostos sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassandra Afitos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kassandra Afitos.