Vacante Litoral Karia, Insula Lefkada Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (3 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Agios Nikitas, Karia

Agios Nikitas

Karia, Insula Lefkada, Grecia

  • Fara transport
  Lagkada Suites, Karia

  Lagkada Suites

  Karia, Insula Lefkada, Grecia

   • Fara transport
   Karyatis Resort, Karia

   Karyatis Resort

   Karia, Insula Lefkada, Grecia

    • Fara transport

    Despre KariaPrezentare si poze Karia

    Karia

    Karia este un sat frumos de munte construit la 500 de metri altitudine deasupra mării într-o zonă verde luxuriantă. Acesta este situat la 13 km sud-vest de centrul orașului Lefkada și are 1000 de locuitori. Zona este plină de vegetație luxuriantă și izvoare naturale. Satul este construit în conformitate cu arhitectura tradițională. Între aleile înguste casele vechi și cateva mici biserici se gasesc. Centrul pitoresc este inconjurat de platani vechi și cafenele frumoase și este cunoscut ca locul de intalnire pentru localnici. Acest sat este renumit pentru activitatea de reproducere a motivelor tradiționale pe broderie fină. Exemple a acestor lucrari sunt expuse în Muzeul de Folclor mic al satului. Un obicei frumos este reînviat de către locuitorii din Karia si in fiecare 11 august o reprezentare a unei nunti traditionale are loc în localitate.

    Vacante litoral Karia

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Karia, Insula Lefkada, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Karia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Karia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Karia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Karia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Karia, Early Booking litoral Karia, Last Minute litoral Karia, Programe si Oferte Speciale litoral Karia.

    Karia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Karia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Karia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Karia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Karia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Karia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Karia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Karia unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Karia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Karia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Karia (Insula Lefkada, Grecia) vara 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Karia

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Karia?

    Karyatis Resort, Lagkada Suites, Agios Nikitas sunt cele mai populare hoteluri din Karia

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Karia?

    Karyatis Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Karia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Karia.