Vacante Litoral Kalo Nero Peloponnese, Peloponez Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 74.2EUR - 805EUR)
Dream Drop Studio Apartments, Kalo Nero Peloponnese

Dream Drop Studio Apartments  

Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Messina Resort, Kalo Nero Peloponnese

Messina Resort

Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia

  • Fara transport
  Anemone Seaside Traditional Homes, Kalo Nero Peloponnese

  Anemone Seaside Traditional Homes

  Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia

   • Fara transport
   Nefeli Houses, Kalo Nero Peloponnese

   Nefeli Houses

   Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia

    • Fara transport
    Oasis, Kalo Nero Peloponnese

    Oasis

    Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia

     • Fara transport

     Despre Kalo Nero PeloponnesePrezentare si poze Kalo Nero Peloponnese

     Kalo Nero Peloponnese

     Kalo Nero sau Kalonero este un sat și o comunitate a municipiului Trifylia, Messinia, sudul Greciei. Populația din întreaga circumscripție numara 741 persoane, in satul principal sunt numai 540, iar 201 persoane în localitățile mai mici, Ano Kalo Nero, Kakavas, Stasi Sidirokastro (stație Sidirokastro, un popas de cale ferată), Marmaro și Vounaki .

     Vacante litoral Kalo Nero Peloponnese

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Kalo Nero Peloponnese, Peloponez, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Kalo Nero Peloponnese incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Kalo Nero Peloponnese este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Kalo Nero Peloponnese sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Kalo Nero Peloponnese sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Kalo Nero Peloponnese, Early Booking litoral Kalo Nero Peloponnese, Last Minute litoral Kalo Nero Peloponnese, Programe si Oferte Speciale litoral Kalo Nero Peloponnese.

     Kalo Nero Peloponnese este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kalo Nero Peloponnese. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kalo Nero Peloponnese cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kalo Nero Peloponnese cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kalo Nero Peloponnese cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Kalo Nero Peloponnese dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kalo Nero Peloponnese pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Kalo Nero Peloponnese unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Kalo Nero Peloponnese oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Kalo Nero Peloponnese ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Kalo Nero Peloponnese (Peloponez, Grecia) vara 2022 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune, cu discount pana la 5% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Recomandari turistice pentru Kalo Nero Peloponnese

     .

     Intrebari frecvente despre Kalo Nero Peloponnese

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kalo Nero Peloponnese?

     Dream Drop Studio Apartments, Messina Resort, Oasis, Nefeli Houses, Anemone Seaside Traditional Homes sunt cele mai populare hoteluri din Kalo Nero Peloponnese

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kalo Nero Peloponnese?

     Messina Resort, Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalo Nero Peloponnese ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kalo Nero Peloponnese.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kalo Nero Peloponnese?

     Dream Drop Studio Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalo Nero Peloponnese ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kalo Nero Peloponnese.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kalo Nero Peloponnese?

     Dream Drop Studio Apartments sunt hoteluri din Kalo Nero Peloponnese ce au acces gratuit la internet