Oferte speciale Litoral Kalamaki Zakynthos, Zakynthos Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (5 oferte, 339.5EUR - 672EUR)

Afiseaza harta
Sirocco Hotel, Kalamaki Zakynthos

Sirocco Hotel

Kalamaki Zakynthos, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.06.2021

Hotel Daniel, Kalamaki Zakynthos

Hotel Daniel  

Kalamaki Zakynthos, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Anagenessis Village, Kalamaki Zakynthos

Anagenessis Village  

   Scor 8.6 din 6 comentarii

Kalamaki Zakynthos, Zakynthos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre Kalamaki ZakynthosPrezentare si poze Kalamaki Zakynthos

Kalamaki Zakynthos

Kalamaki este situată în partea de sud-est a insulei, pe coastă, la 4 km nord-est de Laganas și 6 km sud de capitala insulei, Zakynthos (Zante) Town. Este cea mai apropiată de aeroport, doar 1 km. Nici un zbor nu se efectuează pe aeroport în timpul nopții, ca măsură de protecție a rezervației marine naturale și a broaștelor țestoase Caretta-Caretta. Kalamaki este o stațiune tipic grecească, întinsă pe o arie destul de mare care nu este încă exploatată la maximum de potențial.
Din acest motiv, Kalamaki este o stațiune cu o atmosferă relaxantă, de libertate, recomandată familiilor.
Puncte de atracție în Kalamaki: Bisericile Aghios Alypios și Aghia Kyriaki; rezervația naturală a țestoaselor Caretta-Caretta. Plaja din Kalamaki este lungă și lată, o extensie a plajei Laganas (despărțită de aceasta printr-o pădure de pini) și păstrează aceleași calități: nisip fin și apa extrem de limpede. Intrarea în apă este lină, fiind potrivită pentru toate tipurile de înotători. Zona de coasta în partea de est și sud de Kalamaki până la plajele Secania și Dafni, cât și Insula Pelouso sunt zone de reproducere a broaștelor țestoase Caretta-Caretta. Plajele se află în zona protejată a parcului acvatic al țestoaselor de aceea campingul sau șederea pe plajă în timpul nopții sunt interzise, zgomotul și luminile având efecte negative asupra țestoaselor.
De asemenea, majoritatea sporturile nautice sunt interzise. În Kalamaki se află câteva dintre cele mai bune taverne grecești din întreaga insulă. De preferat să încercați peștele proaspăt, fructele de mare și preparatele tradiționale grecești pentru calitatea acestora.

Oferte speciale Litoral Kalamaki Zakynthos

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Kalamaki Zakynthos Grecia vara 2021 - 2022. Peste 5 Oferte speciale Litoral Kalamaki Zakynthos cu discount pana la 25%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kalamaki Zakynthos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kalamaki Zakynthos?

Marelen Hotel, Hotel Dolce Vita Residence, Denny s Inn Hotel, Sirocco Hotel, Meandros Boutique Spa Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Kalamaki Zakynthos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kalamaki Zakynthos?

Marelen Hotel, Denny s Inn Hotel, Sirocco Hotel, Meandros Boutique Spa Hotel, Hotel Caretta Beach Holiday Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalamaki Zakynthos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kalamaki Zakynthos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kalamaki Zakynthos?

Hotel Dolce Vita Residence, Denny s Inn Hotel, Hotel Leone Luxury Villas, Hotel Daniel, Asteri Studios And Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalamaki Zakynthos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kalamaki Zakynthos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kalamaki Zakynthos?

Marelen Hotel, Hotel Dolce Vita Residence, Denny s Inn Hotel, Sirocco Hotel, Meandros Boutique Spa Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalamaki Zakynthos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kalamaki Zakynthos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kalamaki Zakynthos?

Crystal Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Kalamaki Zakynthos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kalamaki Zakynthos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kalamaki Zakynthos?

Villa San Dioniso, Hotel Venus, Elena Studios sunt hoteluri din Kalamaki Zakynthos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kalamaki Zakynthos.