Last Minute Litoral Istron, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Mistral Mare Hotel, Istron

Mistral Mare Hotel

Istron, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre IstronPrezentare si poze Istron

Istron

Istro (n) este situat la 12 km est de Agios Nikolaos și 22 km la nord de Ierapetra, foarte aproape de Kalo Chorio. Este un sat liniștit, situat într-o vale luxuriantă plină cu livezi de măslini și izvoare, care a fost dezvoltat în ultimele decenii. Cu toate acestea, dezvoltarea a fost din fericire usoara, mai ales ca urmare a restricțiilor de construcție regionale, din cauza descoperirilor arheologice. Principalul motor de creștere a Istron este, fără îndoială, plajele de smarald, care sunt împrăștiate în trei golfuri adiacente.

Last Minute Litoral Istron

Direct Booking

Last Minute Litoral Istron Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Istron Insula Creta cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Istron

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Istron?

Vrokastro Apartments, Anny Sea And Sun Apartments, Karavostassi - The Stonehouse, Awesome Sea Views At Infinity Pool Solfez Villas, Hotel Pan Pan sunt cele mai populare hoteluri din Istron

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Istron?

Mistral Mare Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Istron ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Istron.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Istron?

Vrokastro Apartments, Anny Sea And Sun Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Istron ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Istron.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Istron?

Vrokastro Apartments sunt hoteluri din Istron ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Istron.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Istron?

Vrokastro Apartments sunt hoteluri din Istron ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Istron?

Vrokastro Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Istron. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Istron.