Oferte speciale Litoral Ipsos, Insula Corfu Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 101EUR - 101EUR)

Afiseaza harta

Despre IpsosPrezentare si poze Ipsos

Ipsos

Statiunea Ipsos este situata la numai 15 minute departare de Corfu intr-un mic golf, protejata de furia apelor, unde se gaseste si un mic port.
Ipsos este una dintre cele mai vii stațiuni din Corfu, care se întinde de-a lungul unui km de plajă.

Curbele naturale ale golfului Ipsos oferă o vedere pitorească de-a lungul coastei de la Corfu Town, precum şi a dealurilor verzi interioare şi munţilor Greciei continentale şi Albaniei.

Vizitatorii acestei locatii sunt in principal britanicii impatimiti dupa distractie si viata de noapte. Plaja acestei statiuni este conform standardelor internationale al UE detinand astfel simbolul “Blue Flag”, cel mai inalt grad de distinctie acordat unei plaje pentru finetea nisipului si calitatea apei de imbaiere.

Oferte speciale Litoral Ipsos

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Ipsos Grecia vara 2021. Oferte speciale Litoral Ipsos Insula Corfu cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Ipsos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ipsos?

Hotel Ipsos Beach, Hotel Yannis Corfu, Annaliza Aparthotel sunt cele mai populare hoteluri din Ipsos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ipsos?

Hotel Ipsos Beach, Hotel Yannis Corfu sunt cele mai apreciate hoteluri din Ipsos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ipsos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ipsos?

Hotel Ipsos Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Ipsos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ipsos.