Oferte speciale Litoral Insula Tinos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Favie Suzanne, Tinos

Favie Suzanne  

Tinos, Insula Tinos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Insula Tinos

Insula Tinos

Tinos face parte din arhipelagul Cicladelor fiind a treia insula ca marime. Este o insula de pelerinaj. Insula este inconjurata de Andros, Syros si Mykonos, fiind situata in partea de nord a Marii Egee. 40 de sate mici pitoresti, peste 700 de biserici si manastiri, plaje frumoase cu nisip fin impodobesc frumoasa insula Tinos.

Insula este cunoscuta si sub numele de Ydroussa (hydria – apa) din cauza abundentei de apa care ii inunda malurile. Mitologia greaca spune ca Tinos este casa Zeului Vanturilor, Aeolus.

Inca necunoscuta de catre majoritatea turistilor straini, Tinos atrage in mod special pelerinii greci care vin aici sa atingă icoana miraculoasa a Fecioarei Maria.

Oferte speciale Litoral Insula Tinos

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Insula Tinos Grecia vara 2023 - Oferte speciale Litoral Tinos cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Insula Tinos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Tinos?

Favie Suzanne sunt cele mai populare hoteluri din Insula Tinos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insula Tinos?

Favie Suzanne sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Tinos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insula Tinos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Insula Tinos?

Favie Suzanne sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Tinos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Insula Tinos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Insula Tinos?

Favie Suzanne sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Insula Tinos. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Insula Tinos.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Insula Tinos?

Favie Suzanne sunt cele mai apreciate hoteluri din Insula Tinos ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Insula Tinos.