Sejururi Autocar Litoral Insula Skopelos Grecia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Insula Skopelos

Insula Skopelos

Situata în Insulele Sporade de Nord, între Skiathos si Alonnissos, Skopelos este o insula de 13 mile lungime şi o lăţime maximă de peste 5 mile. Skopelos este cunoscuta pentru greci ca insula verde şi albastra, datorita pădurilor care acoperă o mare parte din insula, coborand pana la malul apei.

Sejur Autocar Litoral Insula Skopelos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Insula Skopelos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Insula Skopelos. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Insula Skopelos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Insula Skopelos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Litoral Insula Skopelos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Insula Skopelos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Insula Skopelos Grecia vara 2023 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Skopelos - Peste 8 oferte cu discount pana la 25% cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia, Brasov. Rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Insula Skopelos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insula Skopelos?

sunt cele mai populare hoteluri din Insula Skopelos