Early Booking Litoral Insula Evia Grecia vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (13 oferte)

Afiseaza harta
Hotel Ilion Evia, Evia

Hotel Ilion Evia

Evia, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 21.02.2017

  Posidon Studios, Evia

  Posidon Studios

  Evia, Insula Evia, Grecia

   • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
   • Charter avion (23.04 - 29.09.2017)
   • Fara transport
   Studio Konstantinos, Pefki

   Studio Konstantinos

   Pefki, Insula Evia, Grecia

    • Autocar (12.05 - 06.10.2017)
    • Fara transport
    Studio Athineon, Pefki

    Studio Athineon

    Pefki, Insula Evia, Grecia

     • Autocar (12.05 - 06.10.2017)
     • Fara transport
     Alkistis, Edipsos Evia

     Alkistis

     Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

      • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
      • Fara transport
      Diana, Edipsos Evia

      Diana

      Edipsos Evia, Insula Evia, Grecia

       • Autocar (12.05 - 29.09.2017)
       • Fara transport

       Despre Insula Evia

       Insula Evia

       La doar 80 km distanță de Atena, orașul fântânii sacre a Arethousa este principala poartă spre insula Evia. Datorită poziției sale strategice geografice, orașul a rămas o răscruce de culturi și idei de-a lungul secolelor, un mar al discordiei pentru mulți cuceritori străini. Astăzi orașul cosmopolit Chalkida, centrul administrativ și comercial al insulei construit pe ambele maluri ale Straits Evripos, este o destinație populară printre atenieni pentru pauze scurte departe de agitația capitalei. Datorită podului impresionant cu cablu ultra modern, accesul în oraș a devenit acum mai ușor și mai rapid.

       Early Booking Litoral Insula Evia

       Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Insula Evia, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Insula Evia.

       Ofertele turistice Early Booking Litoral Insula Evia vara 2017 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Insula Evia pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Insula Evia este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Insula Evia.

       Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Insula Evia au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Insula Evia scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

       In general in cazul ofertelor pentru Litoral Insula Evia cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Insula Evia in oferta Early Booking.

       La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Insula Evia sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

       Rezervarea vacantei pentru Litoral Insula Evia prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Insula Evia si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Insula Evia si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

       Early Booking Litoral Insula Evia Grecia vara 2017 - Peste 15 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Evia cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !