Early Booking Litoral Ierapetra, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 357EUR - 357EUR)

Afiseaza harta
Hotel Blue Sky, Ierapetra

Hotel Blue Sky

Ierapetra, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (18.01 - 17.01.2023)
  • Fara transport

Despre IerapetraPrezentare si poze Ierapetra

Ierapetra

Desi este situata pe tarmul sud-estic al Cretei, Ierapetra este cel mai sudic oras al Europei. Placuta la vedere, numita chiar ‘raspantie a civilizatiilor minoica si aheana’, Ierapetra are totusi astazi un aer paraginit. La o prima vedere nici nu te-ai gandi ca orasul a fost candva o cetate infloritoare, cu vile, temple si amfiteatre. De altfel, Ierapetra este un oras foarte vechi, locuit din timpuri preminoice, care a inflorit tocmai datorita schimburilor comerciale cu Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Black Friday Litoral Ierapetra

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Ierapetra, Insula Creta, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Ierapetra.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Ierapetra vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Ierapetra pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Ierapetra este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Ierapetra.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Ierapetra au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Ierapetra scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Ierapetra cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Ierapetra in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Ierapetra sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Ierapetra prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Ierapetra si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Ierapetra si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Ierapetra Grecia vara 2022. Oferte Inscrieri timpurii Litoral Ierapetra Insula Creta cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Ierapetra

Muzeul de Arheologie din centrul orasului adaposteste cateva artefacte locale scapate de furia jafurilor repetate cu care s-a confruntat Ierapetra in tot timpul istoriei sale.
Exponatele muzeului dateaza din perioada minoica pana in perioada romana si includ urne funerare, vase, topoare din bronz, statui si sculpturi in piatra.
La est de Ierapetra se intind frumoase plaje de nisip marginite de hoteluri si restaurante moderne.
Din port se lua ambarcatiuni spre insula Chrysi, nelocuita, cu nisip alb si paduri de cedri.

Intrebari frecvente despre Ierapetra

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ierapetra?

Hotel Petra Mare, Ostria Resort Spa, Hotel El Greco, Myrtos Mare Suites, Almyra Hotel Village sunt cele mai populare hoteluri din Ierapetra

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ierapetra?

Hotel Petra Mare, Ostria Resort Spa, Hotel El Greco, Almyra Hotel Village, Coriva Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Ierapetra ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ierapetra.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ierapetra?

Ostria Resort Spa, Hotel El Greco, Coriva Beach Hotel, Villea Village, Dessole Blue Star sunt cele mai apreciate hoteluri din Ierapetra ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ierapetra.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ierapetra?

Aroma Creta Hotel Apartments Spa, Arion Palace Hotel - Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Ierapetra ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ierapetra.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ierapetra?

Hotel Petra Mare, Dessole Blue Star, Aroma Creta Hotel Apartments Spa, Nakou Village, Hotel Club Calimera Sunshine Crete sunt cele mai apreciate hoteluri din Ierapetra cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ierapetra.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ierapetra?

Ostria Resort Spa, Myrtos Mare Suites, Almyra Hotel Village, Coriva Beach Hotel, Villea Village sunt hoteluri din Ierapetra ce au acces gratuit la internet