Last Minute Litoral Epidaurous, Peloponez Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 399EUR - 399EUR)

Despre EpidaurousPrezentare si poze Epidaurous

Epidaurous

Epidaurus este una dintre cele mai populare site-uri arheologice din Grecia. Situat pe partea de nord - est a Peloponezului, în regiunea Argolis, Epidaur este în mare parte renumit pentru Teatrul Antic. Acest teatru a fost construit la sfârșitul secolului al 4-lea î.Hr. pentru a gazdui evenimente ceremoniale religioase în cinstea zeului Asclepios, al cărui centru de vindecare a fost localizat la câțiva pași distanță. Faimos pentru simetrie și acustica incredibila, acest teatru clasic este înconjurat de verdeață luxuriantă și oferă vedere frumoasă la valea de mai jos. În timpul verii, găzduiește spectacole de teatru antice grecesti. Multe excursii pornesc in fiecare zi de la Atena la Epidaur și alte locuri din Argolis. Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de o vacanță individuala în Epidaur, în satul apropiat.

Last Minute Litoral Epidaurous

Direct Booking

Last Minute Litoral Epidaurous Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Epidaurous Peloponez cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Epidaurous

Teatrul Antic Epidaurus este considerat ca teatrul antic cel mai bine conservat din Grecia în ceea ce privește acustica perfectă și structură fină. Acesta a fost construit la sfârșitul secolului al 4-lea î.Hr. și a fost finalizat în două etape. Inițial, teatrul a avut 34 de rânduri de scaune, împărțite în 34 de blocuri de scări și trotuare. Este situat în apropiere de vechiul sanctuar al lui Asklepios, un centru de vindecare celebru al lumii clasice. Acesta a fost folosit ca un centru terapeutic și religios dedicat lui Asklepios, zeul vindecarii. Astăzi, sanctuarul este un sit arheologic extins cu clădiri interesante. Teatrul este înconjurat de verdeață luxuriantă, o parte integrantă a teatrului în sine. Acest teatru antic renumit se distinge prin simetria sa arhitecturala și acustica perfecta. Datorită acusticii sale incomparabile actorii pot fi perfect auziti de toti cei 15.000 de spectatori, după cum puteți auzi chiar sunetul unui ac ce cade pe pardoseala. Este cunoscut din antichitate pana in prezent pentru dimensiunea sa, arhitectura unică și proporțiile armonioase. A fost construit de către arhitectul Polykleitos pe partea laterală a unui munte și cu vedere la sanctuarul lui Asklepius. Acesta este un exemplu superb de teatru clasic, cu o orchestră și zona circulară intre scaune și scena. Cea mai mare distanța concavă este de 58 de metri, în timp ce diametrul scenei este de 20 metri.

Intrebari frecvente despre Epidaurous

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Epidaurous?

Mike, Sunny Garden, Hotel Aristotelis, Hotel Argo Maisonettes, Angelica Villas sunt cele mai populare hoteluri din Epidaurous

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Epidaurous?

Mike, MOURIA STUDIOS, MOURIA PENSION, Hotel Saronis Ac. Epidavros, Saronis sunt cele mai apreciate hoteluri din Epidaurous ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Epidaurous.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Epidaurous?

Epidavros Plaza Hotel - Music Bar, Saronis sunt cele mai apreciate hoteluri din Epidaurous ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Epidaurous.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Epidaurous?

Hotel Saronis Ac. Epidavros, Saronis sunt hoteluri din Epidaurous ce au acces gratuit la internet