Vacante Litoral Dodecanese Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (150 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Astrofeggia, Nisyros

Astrofeggia

Nisyros, Dodecanese, Grecia

  • Fara transport
  Taxiarchis, Symi

  Taxiarchis

  Symi, Dodecanese, Grecia

   • Fara transport
   Myrtia, Symi

   Myrtia

   Symi, Dodecanese, Grecia

    • Fara transport
    Villa Zeus, Symi

    Villa Zeus

    Symi, Dodecanese, Grecia

     • Fara transport

     Despre Dodecanese

     Dodecanese

     Symi este situata în sudul insulelor Dodecanese, la nord de Rodos şi în apropiere de coasta din sud-vestul Turciei. Symi are doar putin peste 13 km de la nord la sud si aproximativ 8 km de la est la vest si o suprafaţă de aproximativ 68 km patrati.

     Vacante litoral Dodecanese

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Dodecanese, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Dodecanese incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Dodecanese este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Dodecanese sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Dodecanese sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Dodecanese, Early Booking litoral Dodecanese, Last Minute litoral Dodecanese, Programe si Oferte Speciale litoral Dodecanese.

     Grecia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Dodecanese. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Dodecanese cu servicii minime pana la resorturi de lux din Dodecanese cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Dodecanese cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Dodecanese dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Dodecanese pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Dodecanese unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Dodecanese oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Dodecanese ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Dodecanese Grecia vara 2021 - Alege din 144 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si All Inclusive, cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!