Oferte speciale Litoral Dodecanese Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (1 oferte, 96.7EUR - 96.7EUR)

Despre Dodecanese

Dodecanese

Symi este situata în sudul insulelor Dodecanese, la nord de Rodos şi în apropiere de coasta din sud-vestul Turciei. Symi are doar putin peste 13 km de la nord la sud si aproximativ 8 km de la est la vest si o suprafaţă de aproximativ 68 km patrati.

Oferte speciale Litoral Dodecanese

Direct Booking

Oferte speciale Litoral Dodecanese Grecia vara 2021 - Oferte speciale Litoral Dodecanese cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Dodecanese

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dodecanese?

Hotel Apollo Studios, Hotel Iapetos Village, Opera House Hotel, Sevas Studios, Dorian sunt cele mai populare hoteluri din Dodecanese

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dodecanese?

Hotel Iapetos Village, Sevas Studios, Hotel Pedi Beach, Poseidon Hotel, Megisti Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Dodecanese ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dodecanese.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dodecanese?

Sevas Studios, Hotel Studio Poseidon, Poseidon Hotel, Aegean View Villas, CALYPSO HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Dodecanese ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Dodecanese.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Dodecanese?

Hotel Pedi Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Dodecanese cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Dodecanese.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Dodecanese?

Sevas Studios, Poseidon Hotel sunt hoteluri din Dodecanese ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Dodecanese.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Dodecanese?

Hotel Iapetos Village, Sevas Studios, Dorian, ELENAS ROOMS, Hotel Studio Poseidon sunt hoteluri din Dodecanese ce au acces gratuit la internet