Vacante Litoral Delphi, North And Central Greece Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Amalia, Delphi

Hotel Amalia

Delphi, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre DelphiPrezentare si poze Delphi

Delphi

Delphi, cu o populaţie de 1.500 locuitori, este unul dintre cele mai frumoase si impresionante peisaje din Grecia şi centrul lumii, în conformitate cu miturile antice. Se gaseste la poalele Muntilor Parnas. Acesta a fost locuit inca din vremuri preistorice, iar mai târziu a obţinut o mare importanţă istorică, fiind legat cu cele mai importante evenimente din istoria Greciei. Zeul Apollo şi oracolul autentic, au dominat primele forme de venerare din Delphi. El i-a învăţat pe oameni prudenţa şi modestia, care au devenit expresia cea mai etica şi paşnică a spiritului grec.

Vacante litoral Delphi

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Delphi, North And Central Greece, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Delphi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Delphi este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Delphi sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Delphi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Delphi, Early Booking litoral Delphi, Last Minute litoral Delphi, Programe si Oferte Speciale litoral Delphi.

Delphi este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Delphi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Delphi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Delphi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Delphi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Delphi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Delphi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Delphi unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Delphi oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Delphi ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Delphi (North And Central Greece, Grecia) vara 2019 - 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!