Vacante Litoral Argirades, Insula Corfu Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Stars Studios, Argirades

Hotel Stars Studios

Argirades, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport

  Despre ArgiradesPrezentare si poze Argirades

  Argirades

  Argirades este un mare sat pe calea spre Lefkimi, și este situat la o distanţă de 32 kilometri de orașul Corfu, la sud-est, într-o zonă de o frumusețe uluitoare, de un verde fermecător. El cuprinde in jur de 2000 de rezidenţi permanenţi.

  Vacante litoral Argirades

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Argirades, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Argirades incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Argirades este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Argirades sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Argirades sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Argirades, Early Booking litoral Argirades, Last Minute litoral Argirades, Programe si Oferte Speciale litoral Argirades.

  Argirades este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Argirades. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Argirades cu servicii minime pana la resorturi de lux din Argirades cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Argirades cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Argirades dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Argirades pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Argirades unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Argirades oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Argirades ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Argirades (Insula Corfu, Grecia) vara 2019 - 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!