Last Minute Litoral Akrotiri, Santorini Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 105EUR - 1092EUR)
Maison Des Lys, Akrotiri Santorini

Maison Des Lys

Akrotiri Santorini, Santorini, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre AkrotiriPrezentare si poze Akrotiri

Akrotiri

Akrotiri este situat lângă faimoasa Red Beach, în partea de sud-est a insulei. Akrotiri a fost inițial o așezare minoica și astăzi este una dintre cele mai importante atracții turistice și cel mai important sit arheologic din Santorini. Orașul preistoric a fost distrus din cauza unei eruptii vulcanice masive in jurul anului 1600 î.Hr.. În prezent, pe străzile pitorești, clădiri cu două etaje, fresce minunate și o mulțime de instrumente asista la modul de viață în timpurile preistorice.

Last Minute Litoral Akrotiri

Direct Booking

Last Minute Litoral Akrotiri Grecia vara 2021. Oferte Last Minute Litoral Akrotiri Santorini cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Akrotiri

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Akrotiri?

Maison Des Lys, Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites, Hotel Adamastos, Hotel Paradise Santorini Resort, Caldera Romantica sunt cele mai populare hoteluri din Akrotiri

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Akrotiri?

Maison Des Lys, Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites, Hotel Adamastos, Hotel Paradise Santorini Resort, Hotel Mathios Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Akrotiri ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Akrotiri.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Akrotiri?

Maison Des Lys, Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites, Earino Suites And Villas, Hotel Neptune Luxury Spa Suites, BEST WESTERN PARADISE HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Akrotiri ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Akrotiri.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Akrotiri?

Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Akrotiri ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Akrotiri.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Akrotiri?

Areti Suites, Kastro Estate Luxury Villa sunt cele mai apreciate hoteluri din Akrotiri cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Akrotiri.