Early Booking Litoral Agios Nikolaos, Insula Creta Grecia vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mistral Mare, Agios Nikolaos

Hotel Mistral Mare  

   Scor 8.3 din 4 comentarii

Agios Nikolaos, Insula Creta, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (23.04 - 04.10.2022)
 • Fara transport
Mistral Bay Hotel, Agios Nikolaos

Mistral Bay Hotel  

Agios Nikolaos, Insula Creta, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Avion (23.04 - 04.10.2022)
 • Fara transport
Naiades Marina Hotel, Agios Nikolaos

Naiades Marina Hotel

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Agios Nikolaos, Insula Creta, Grecia

  • Avion (17.01 - 16.01.2023)
  • Fara transport
  Hotel Lato, Agios Nikolaos

  Hotel Lato

  Agios Nikolaos, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (18.01 - 17.01.2023)
  • Fara transport

  Despre Agios NikolaosPrezentare si poze Agios Nikolaos

  Agios Nikolaos

  Agios Nikolaos este un oraş-port în insula grecească Creta. Se află în estul capitalei Heraklion, şi la vest de oraşul Sitia, la Marea Mediterană. Agios Nikolaos inseamna Sfantul Nicolae, patronul marinarilor.

  Agios Nikolaos este accesibil de pe continent şi din întreaga Europă prin aeroportul Nikos Kazantzakis din Heraklion, iar multe feriboturi ofera zilnic curse din Portul Heraklion. Două nave leaga direct Agios Nikolaos zilnic cu porturile de Pireu, Milos, Santorini, Siteia Karpathos, Kos, Kassos şi Rhodos.

  Agios Nikolaos a fost unul dintre primele orase din Creta si se pot vedea efectele de dezvoltare turistică, iar celebrul lac Agios Nikolaos, în jurul căruia este construit centrul orasului, continua sa impresioneze vizitatorii.

  Black Friday Litoral Agios Nikolaos

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Agios Nikolaos, Insula Creta, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Agios Nikolaos.

  Ofertele turistice Early Booking Litoral Agios Nikolaos vara 2022 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Agios Nikolaos pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Agios Nikolaos este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Agios Nikolaos.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Agios Nikolaos au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Agios Nikolaos scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Litoral Agios Nikolaos cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Agios Nikolaos in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Agios Nikolaos sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei pentru Litoral Agios Nikolaos prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Agios Nikolaos si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Agios Nikolaos si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Litoral Agios Nikolaos Grecia vara 2022. Peste 4 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Agios Nikolaos Insula Creta cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Intrebari frecvente despre Agios Nikolaos

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Agios Nikolaos?

  Hotel Mistral Mare, Mistral Bay Hotel, Naiades Marina Hotel, Hotel Lato sunt cele mai populare hoteluri din Agios Nikolaos

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Agios Nikolaos?

  Hotel Mistral Mare, Mistral Bay Hotel, Naiades Marina Hotel, Hotel Lato sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Nikolaos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Agios Nikolaos?

  Naiades Marina Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Nikolaos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Agios Nikolaos?

  Hotel Mistral Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Agios Nikolaos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Agios Nikolaos.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Agios Nikolaos?

  Naiades Marina Hotel sunt hoteluri din Agios Nikolaos ce au acces gratuit la internet