Vacante Litoral Agios Ioannis Thassos, Thassos Grecia vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Thassos Grand Resort, Agios Ioannis Thassos

Hotel Thassos Grand Resort    

   Scor 9.2 din 34 comentarii

Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (21.08 - 09.10.2019)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.08.2019

Vacante litoral Agios Ioannis Thassos

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Agios Ioannis Thassos, Thassos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Agios Ioannis Thassos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Agios Ioannis Thassos este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Agios Ioannis Thassos sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Agios Ioannis Thassos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Agios Ioannis Thassos, Early Booking litoral Agios Ioannis Thassos, Last Minute litoral Agios Ioannis Thassos, Programe si Oferte Speciale litoral Agios Ioannis Thassos.

Agios Ioannis Thassos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Agios Ioannis Thassos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Agios Ioannis Thassos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Agios Ioannis Thassos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Agios Ioannis Thassos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Agios Ioannis Thassos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Agios Ioannis Thassos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Agios Ioannis Thassos unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Agios Ioannis Thassos oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Agios Ioannis Thassos ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Agios Ioannis Thassos (Thassos, Grecia) vara 2019 - 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!