Oferte cazare Linoperamata, Insula Creta Grecia vara 2022
(1 oferte, 164EUR - 164EUR)

Afiseaza harta
Apollonia Beach Resort Spa, Linoperamata

Apollonia Beach Resort Spa  

   Scor 9.3 din 1 comentarii

Linoperamata, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (01.01 - 04.10.2022)
  • Fara transport

Despre LinoperamataPrezentare si poze Linoperamata

Linoperamata

Linoperamata (sau Ellinoperamata) este o plajă lungă de nisip, care este situata la 8 km vest de Heraklion, la vest de râul Almiros. Aceasta este de fapt partea de vest a plajei lungi de 7 km pornind de la Linoperamata și se încheie de la Pancretan Stadium, 1 km vest de Heraklion.

Oferte Linoperamata

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Linoperamata, Insula Creta, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Linoperamata incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Linoperamata este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Linoperamata sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Linoperamata, Early Booking Linoperamata, Last Minute Linoperamata, Programe si Oferte Speciale Linoperamata.

Linoperamata este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Linoperamata. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Linoperamata cu servicii minime pana la resorturi de lux din Linoperamata cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Linoperamata cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Linoperamata dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Linoperamata pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Linoperamata unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Linoperamata, Insula Creta, Grecia vara 2022 - Alege la cel mai Bun Pret cu discount pana la 30% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Linoperamata

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Linoperamata

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Linoperamata.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Linoperamata.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Linoperamata cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Linoperamata.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Linoperamata?

Apollonia Beach Resort Spa sunt hoteluri din Linoperamata ce au acces gratuit la internet