Last Minute Limnos, Insula Lemnos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre LimnosPrezentare si poze Limnos

Limnos

Limnos, unul dintre cele mai aglomerate porturi din Grecia, cu plaje pitoresti, sate traditionale neatinse de turismul modern, abia se potriveste cu stereotipurile care circula despre insulele grecesti. Este o insula destul de joasa, cu dealuri line, presarate cu pajisti verzi primavara si galben-ocru vara.

A fost insula de bastina a zeului-fierar Hephaistos (Vulcan in mitologia romana), care era venerat pe muntele Moschylus. In vechime, acesta emitea gaze, insa astazi trecutul lui vulcanic se manifesta prin izvoarele calde astringente si prin pamantul limnian sulfuric, folosit in vremea ocupatiei turcesti pentru vindecarea ranilor si pentru a calma durerile de stomac.

Last Minute Limnos

Direct Booking

Last Minute Limnos Grecia vara 2021 - 2022 - oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Limnos Insula Lemnos cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Limnos

Pentru distractie aveti la dispozitie numeroase discoteci, baruri si taverne astfel incat sa nu va plictisiti niciodata. Plajele cele mai cunoscute sunt: Evgati, Keros, Plati, Riha Nera, Romaikos Yialos si Thanos.

Insula Limnos era faimoasa inca din antichitate pentru podgoriile sale. Aristotel a scris despre vinul rosu traditional al insulei, produs dintr-o varietate unica si foarte veche de struguri pe care a numit-o „limnio” (numita local si „kalambaki”).

Intrebari frecvente despre Limnos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Limnos?

Villa Victoria, To Kyma, Hotel Lemnos Village, Varos Village Traditional Residences, Hotel Sunset Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Limnos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Limnos?

Villa Victoria, Hotel Lemnos Village, Varos Village Traditional Residences, KEROS BLUE, VAROS VILLAGE sunt cele mai apreciate hoteluri din Limnos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Limnos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Limnos?

Varos Village Traditional Residences, EVGENIA LEMNOS SEASIDE RESORT sunt cele mai apreciate hoteluri din Limnos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Limnos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Limnos?

Villa Victoria, Hotel Lemnos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Limnos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Limnos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Limnos?

Villa Victoria, Hotel Lemnos Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Limnos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Limnos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Limnos?

Varos Village Traditional Residences sunt hoteluri din Limnos ce au acces gratuit la internet