Last Minute Limenas, Thassos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (7 oferte, 375.5EUR - 959.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Aethria, Limenas

Hotel Aethria    

   Scor 9.3 din 26 comentarii

Limenas, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (15.09 - 18.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 24.08.2021

Eden Villa, Limenas

Eden Villa

   Scor 9.1 din 2 comentarii

Limenas, Thassos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (15.09 - 22.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.07.2021

Filia Hotel Apartments, Limenas

Filia Hotel Apartments

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Limenas, Thassos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (15.09 - 22.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.06.2021

Hotel Christa, Limenas

Hotel Christa

   Scor 8.1 din 7 comentarii

Limenas, Thassos, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.06.2021

A For Art Design Hotel, Limenas

A For Art Design Hotel

Limenas, Thassos, Grecia

  • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
  • Fara transport
  Aelia Villa, Limenas

  Aelia Villa  

  Limenas, Thassos, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
  • Fara transport
  Captain S Beach Luxury Apartments, Limenas

  Captain S Beach Luxury Apartments  

     Scor 8.9 din 2 comentarii

  Limenas, Thassos, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (15.09 - 22.09.2021)
  • Fara transport

  Despre LimenasPrezentare si poze Limenas

  Limenas

  Oraşul Thassos (Limenas pentru localnici) este capitala insulei. Monumentele oraşului antic, împreună cu casele pitoreşti caracteristice insulei şi cu clădirile moderne oferă o atmosferă fermecătoare. Amfiteatrul antic, piaţa antica, Muzeul de Arheologie, portul vechi alături de partea moderna a orasului, cu cafenelele sale, barurile şi tavernele, fără îndoială, va vor tine ocupat în timpul vacanţelor. In oraşul Thassos putem gasi oficii poştale, banci, sectia de poliţie şi doctori, pompieri şi farmacii, taverne, cafenele, baruri, magazine de suveniruri. Distanţa până la centrul de sănătate din Prinos este de 19 km. Principala statie de autobuz (autobuze pentru toate satele), ferry-boat la Keramoti.

  Last Minute Limenas

  Direct Booking

  Last Minute Limenas Grecia vara 2021 - 2022 - Peste 7 oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Limenas Thassos cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Recomandari turistice pentru Limenas

  Din cele mai vechi timpuri, Limenas a fost cea mai insemnata asezare din insula, astfel ca acum pare un adevarat muzeu in aer liber. Limenas ocupa jumatatea vestica a vechiului oras Thassos unde se pot inca vedea ruinele zidurilor si fundatiile templelor dispuse in semicerc, dinspre tarmul sudic spre dealurile acropolei.
  S-au facut numeroase descoperiri arheologice (unele zone inca sunt in curs de excavare) in interiorul si in jurul orasului. Peste tot apar urme ale vechii civilizatii si in spatele vechiului port se gaseste cel mai insemnat sit arheologic de pe insula.

  Agora antica - In partea de nord a orasului, aproape de vechiul port si muzeu, s-au descoperit in anii ’50 ruinele agorei antice, fost centru cultural si comercial al orasului. Constructia agorei a inceput in secolul al IV-lea i.Ch. si a avut o forma dreptunghiulara, iar in mijloc se gasea o curte inconjurata de coloane, statui si altare inchinate zeilor. Agora pastreaza si astazi ruinele templului inchinat lui Artemis, sanctuarul lui Zeus si al lui Theagenes, iar in partea de nord se gasesc ruinele templului lui Dionysos, datand din secolul al IV-lea i.Ch.

  Teatrul antic - inchinat zeului Dionysos, gazduieste si astazi diferite evenimente culturale, concerte, piese de teatru, etc. Din vremea romanilor exista si o arena unde se tineau intrecerile dintre gladiatori. Din acest loc puteti admira o vedere de ansamblu asupra insulei, deci merita cu siguranta sa urcati pana aici. Drumul este destul de usor de parcurs si incepe de la capul Evreokastro, in partea de est a orasului, in apropierea manastirii Vatopediou.

  Acropola Limenas - Acropola LimenasLa cca 130 m deasupra marii, pe drumul neasfaltat ce porneste de la amfiteatrul antic se afla Acropola (gr. “orasul de sus”) unde se gasesc urmele templelor si altarelor inchinate lui Apollo, Atena si Pan, protectorul turmelor si al pastorilor. Inca din cele mai vechi timpuri, inclusiv in epoca bizantina, Acropolele facea parte din sistemul defensiv al orasului si era inconjurat de un castel medieval, constructie inceputa de arhitectii bizantini si finalizata in secolul al XV-lea de catre dinastia genoveza Gattilusi.
  Vegetatia densa ce impanzeste aceste locuri si panorama tarmului Marii Egee vazuta din mijlocul ruinelor antice va vor umple pur si simplu de incantare. O parte dintre sculpturile descoperite pe Acropole pot fi admirate in muzeul de la poalele dealului.

  Intrebari frecvente despre Limenas

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Limenas?

  Hotel Aethria, Hotel Vournelis, Hotel Timoleon, Hotel Macedon, Hotel Philoxenia Inn sunt cele mai populare hoteluri din Limenas

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Limenas?

  Hotel Aethria, Hotel Vournelis, Hotel Macedon, Eden Villa, Hotel Angelica sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Limenas.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Limenas?

  Hotel Vournelis, Hotel Macedon, Hotel Philoxenia Inn, Eden Villa, Hotel Angelica sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Limenas.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Limenas?

  By The Sea Luxury Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenas ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Limenas.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Limenas?

  Hotel Aethria, Filia Hotel Apartments, Eden Villa, Hotel Christa, Hotel Pavlidis sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Limenas.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Limenas?

  Hotel Vournelis, Hotel Kohylia, By The Sea Luxury Suites, Hotel Villa Teresa, Aelia Villa sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Limenas.