Last Minute Limenaria, Thassos Grecia vara 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (7 oferte, 324.8EUR - 1239EUR)

Afiseaza harta
Hotel Ralitsas, Limenaria

Hotel Ralitsas  

   Scor 7.4 din 8 comentarii

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (21.09 - 18.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.07.2021

Hotel The Dome Luxury, Limenaria

Hotel The Dome Luxury  

   Scor 9.5 din 4 comentarii

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.08.2021

Hotel Menel - The Tree House, Limenaria

Hotel Menel - The Tree House  

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (20.09 - 18.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 24.06.2021

Thassos Hotel Grand Beach, Limenaria

Thassos Hotel Grand Beach  

   Scor 7.6 din 2 comentarii

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Autocar (15.09 - 29.09.2021)
 • Fara transport
Anna Beach Studios, Limenaria

Anna Beach Studios  

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (21.09 - 18.09.2022)
 • Fara transport
Villa Fylaktos, Limenaria

Villa Fylaktos  

Limenaria, Thassos, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (15.09 - 22.09.2021)
 • Fara transport
Hotel Menel The Tree House, Limenaria

Hotel Menel The Tree House

Limenaria, Thassos, Grecia

  • Autocar (20.09 - 18.09.2022)
  • Fara transport

  Despre LimenariaPrezentare si poze Limenaria

  Limenaria

  Limenaria a fost dezvoltat la începutul secolului 20, datorită necesităţii de lucrători pentru minele de minereu de fier exploatate de compania germana de Speindl şi datorita persoanelor care vin din satul medieval Kastro construit pe munte, aproape în centrul insulei. În 1922, după distrugerea Smirnei, refugiatii au sosit in acest loc şi acesta a fost un nou inceput pentru oraş. Palataki, sus pe deal, deasupra marii, a fost construit de compania germana pentru birourile necesare lor. In Limenaria putem gasi banci, oficiu postal, secţia de poliţie, taverne, baruri, cafenele şi magazine. Autobuze si taxiuri oricand doriţi.

  Last Minute Limenaria

  Direct Booking

  Last Minute Limenaria Grecia vara 2021 - 2022 - Peste 7 oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Limenaria Thassos cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

  Recomandari turistice pentru Limenaria

  Atractii turistice:

  Portul din Limenaria - In portul din Limenaria se gasesc celebrii gogosi de Thassos, facuti pe loc dintr-un aluat special si miere. Tot aici se poate cumpara peste proaspat la primele ore ale diminetii sau se pot face excursii pe mare cu una din barcile traditionale. Exista un articol separat despre atractiile de pe Insula Thassos aici: Obiective Turistice Thassos limenaria thassos, mai jos prezint doar cateva dintre obiectivele care se afla in Limenaria.

  Muzeul etnografic din Limenaria - Muzeul etnografic din Limenaria Thassos a fost infiintat in 1993 si este gazduit de fostul birou local din centrul orasului. Aici se conserva traditia si cultura locala si colectia cuprinde artefacte de uz casnic si articole de imbracaminte (broderii, tesaturi, costume traditionale, sobe, un razboi de tesut, etc.), unelte din diferite meserii (de ex. croitorie, frizerie, lemnarie, apicultura, vanatoare, cizmarie, prelucrarea maslinelor) si multe altele. Muzeul include, de-asemenea, colectia privata a lui Kyprianos Georgiadis de carti si papetarie.

  Muzeul Papageorgiou - Aflat in localitatea vecina, Kalyvia, acest micut muzeu a fost infiintat de medicul cardiolog Papageorgiou. Muzeul prezinta descoperiri arheologice din perioadele clasice, elenistica si bizantina, si arta populara.

  Palatki - Pe latura de est a Limenariei se poate zari “Palataki” (gr. micul palat), o cladire construita in 1905, care a servit drept sediul companiei miniere “Speidel” si reprezinta un model veritabil de arhitectura locala. Mai tarziu, acesta a fost abandonat, insa a fost recent renovat de catre localnici. Punctele principale de atractie sunt pestera de sub “Palataki” și “plaja minelor” unde se gasesc minele de fier abandonate.

  Taverna Pescareasca “Limani” - Taverna “Limani” (gr. port) se afla vizavi de intrarea in portul din Limenaria si este condusa de domnul Argyropoulos. Aici se pot servi cele mai bune mancaruri cu fructe de mare din oras, in timp ce fratele domnului Argyropoulos canta la bouzouki impreuna cu prietenii sai, spre marea bucurie a turistilor.

  Intrebari frecvente despre Limenaria

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Limenaria?

  Hotel Ralitsas, Antonios Hotel, Hotel Diamond, Maria Volioti Studios, Voulis Studios sunt cele mai populare hoteluri din Limenaria

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Limenaria?

  Hotel Ralitsas, Antonios Hotel, Hotel Diamond, Maria Volioti Studios, B. Home Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenaria ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Limenaria.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Limenaria?

  Antonios Hotel, Hotel Diamond, Maria Volioti Studios, Voulis Studios, Hotel Thalassies sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenaria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Limenaria.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Limenaria?

  Christos Hotel Studios, Blue Dream Villa, Despina Studios, Armeno Studios, Hotel Giannikis sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenaria cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Limenaria.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Limenaria?

  Hotel Ralitsas, Hotel Thalassies, Hotel Menel - The Tree House, Hotel Asterias, Thassos Hotel Grand Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Limenaria cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Limenaria.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Limenaria?

  Christos Hotel Studios, Hotel Asterias, Despina Studios, Armeno Studios, Anna Beach Studios sunt hoteluri din Limenaria ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Limenaria.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Limenaria?

  Hotel Ralitsas, Antonios Hotel, Hotel Diamond, Hotel Thalassies Nouveau, La Boheme Luxury Living sunt hoteluri din Limenaria ce au acces gratuit la internet