Early Booking Lefkada, Insula Lefkada Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 219.9EUR - 318.4EUR)

Afiseaza harta
Lefkas, Lefkada

Lefkas

Scor 4 din 1 comentarii

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (07.06 - 04.10.2020)
  • Avion (01.01 - 31.12.2020)
  • Fara transport

Despre LefkadaPrezentare si poze Lefkada

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Early Booking Lefkada

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Lefkada, Insula Lefkada, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din LefkadaGrecia.

Ofertele turistice Early Booking Lefkada vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Lefkada pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Lefkada este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Lefkada.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Lefkada au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Lefkada scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Lefkada cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Lefkada in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Lefkada sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Lefkada prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Lefkada si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Lefkada si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Lefkada Grecia vara 2020 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Lefkada Insula Lefkada cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !