Autocar Lefkada, Insula Lefkada cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 72.7EUR - 567EUR)

Afiseaza harta
Julia Studios, Lefkada

Julia Studios

   Scor 9.8 din 2 comentarii

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (18.07 - 03.10.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.07.2021

Vila Nidri Port Studios, Lefkada

Vila Nidri Port Studios  

   Scor 7.3 din 5 comentarii

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (11.07 - 03.10.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 11.06.2021

Lefkas, Lefkada

Lefkas

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.07 - 03.10.2021)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.07.2021

Lefkadio Suites, Lefkada

Lefkadio Suites  

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (25.07 - 03.10.2021)
 • Avion (01.01 - 31.12.2021)
 • Fara transport
Pirofani Pension, Lefkada

Pirofani Pension

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (25.07 - 03.10.2021)
 • Fara transport
Ionian Paradise Studio Apartments, Lefkada

Ionian Paradise Studio Apartments  

Lefkada, Insula Lefkada, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (04.07 - 03.10.2021)
 • Fara transport

Despre LefkadaPrezentare si poze Lefkada

Lefkada

Lefkada este a patra insula mare din Marea Ionică şi este foarte aproape de continent, atât de aproape încât se presupune că insula a fost lipita de continent în trecut. Capitala sa este Lefkada Town. În ciuda faptului că Canalul Drepanos separă insula de continent, există un drum pietruit lung şi un pod plutitor catre aceasta. Prin urmare, Lefkada este singura insulă care poate fi accesata cu maşina. Lefkada are un climat tipic mediteranean, umed cu veri calde si ierni reci.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Lefkada, Insula Lefkada, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Lefkada. Puteti rezerva hotelul preferat din Lefkada cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Lefkada care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Lefkada constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Lefkada, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Lefkada (Insula Lefkada, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 7 oferte cu Demipensiune si Ultra All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Lefkada

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lefkada?

Julia Studios, Vila Nidri Port Studios, Lefkadio Suites, Lefkas, Ionian Paradise Studio Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Lefkada

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lefkada?

Lefkadio Suites, Lefkas, Pirofani Pension sunt cele mai apreciate hoteluri din Lefkada ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lefkada.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Lefkada?

Lefkadio Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Lefkada ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Lefkada.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Lefkada?

Ionian Paradise Studio Apartments sunt hoteluri din Lefkada ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Lefkada.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lefkada?

Vila Nidri Port Studios, Lefkadio Suites, Ionian Paradise Studio Apartments sunt hoteluri din Lefkada ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Lefkada?

Ionian Paradise Studio Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Lefkada. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Lefkada.