Autocar Lassi, Insula Kefalonia Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre LassiPrezentare si poze Lassi

Lassi

Datorită plajelor sale minunate de nisip și apropierea de aeroport și oraș, Lassi este atat de popular. Acesta se află la doar trei kilometri la sud de Argostoli, capitala insulei, dar are o multime de restaurante, cafenele si magazine proprii. Deși este o zonă de statiune in curs de dezvoltare, Lassi rămâne în principal, deosebit de popular pentru familii. Lassi are două plaje superbe, care devin ocupate în sezon, dar acest lucru asigura că au facilități bune, inclusiv sporturi nautice, sezlonguri si un bar pe plajă sau două. Seara multi se indreapta spre Argostoli, fie pe jos sau cu taxiul. Zona Lassi este cel mai bun loc din care să se realizeze o explorare detaliată a insulei. Toate excursiile incep de aici cu un șir de plaje de nisip de-a lungul coastei de sud pașnice a Kefaloniei la numai 20 minute de mers cu mașina.

Sejururi Autocar Lassi

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Lassi, Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Lassi. Puteti rezerva hotelul preferat din Lassi cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Lassi care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Lassi constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Lassi, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Lassi (Insula Kefalonia, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Lassi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lassi?

sunt cele mai populare hoteluri din Lassi