Oferte cazare Lakka, Paxos Grecia vara 2019
(16 oferte, 111.3EUR - 1022EUR)

Despre LakkaPrezentare si poze Lakka

Lakka

Lakka este portul de nord a Paxosului asezat intr-un golf in forma de potcoava și flancat de dealuri mari acoperite cu măslini și chiparoși. Golful care este aproape complet la adăpost de marea deschisă este excelent pentru înot, sporturi de apă și pentru acostarea bărcilor, inclusiv peste noapte.

Oferte Lakka

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Lakka, Paxos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Lakka incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Lakka este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Lakka sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Lakka, Early Booking Lakka, Last Minute Lakka, Programe si Oferte Speciale Lakka.

Lakka este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Lakka. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Lakka cu servicii minime pana la resorturi de lux din Lakka cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Lakka cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Lakka dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Lakka pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Lakka unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Lakka, Paxos, Grecia vara 2019 - 2020 - Alege din 16 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro