Charter Lachania, Rodos Grecia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre LachaniaPrezentare si poze Lachania

Lachania

Satul Lachania este situat la poalele munților, care ocupă interiorul insulei, oferind o vedere panoramică a văilor ce se întind până la mare. Acesta este, probabil, cel mai frumos sat din Rhodos și o surpriză totală pentru orice vizitator - o imagine de carte poștală, o scenă de liniște absolută și armonie. Cele mai multe dintre casele tradiționale și bine intretinute au fost cumpărate de către străini (în special germani) sau altfel de oameni din orașul Rhodos, care apreciaza satul și s-au stabilit aici, creând o comunitate tinereasca și artistica.

Sejururi Charter Lachania

Pentru Lachania, Rodos, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Lachania la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Lachania se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Lachania, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Lachania pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Lachania.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Lachania (Rodos, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!