Early Booking Kos Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 477.4EUR - 744.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Horizon Beach Resort, Mastichari

Hotel Horizon Beach Resort

Mastichari, Kos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (01.06 - 12.10.2020)
  • Fara transport
Hotel Mitsis Norida Beach , Kardamena

Hotel Mitsis Norida Beach

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Kardamena, Kos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (01.06 - 12.10.2020)
  • Fara transport
Hotel Sandy Beach, Marmari

Hotel Sandy Beach

Marmari, Kos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (01.06 - 12.10.2020)
  • Fara transport

Despre Kos

Kos

Este destinaţia ideală pentru amatorii de acţiune, aici găsind posibilitatea de a practica sporturi nautice şi paraşutism. Sporturile se pot completa cu relaxarea pe plajă şi servirea mesei într-unul din restaurante.

Early Booking Kos

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Kos, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Kos.

Ofertele turistice Early Booking Kos vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Kos pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Kos este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Kos.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Kos au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Kos scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Kos cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Kos in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Kos sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Kos prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Kos si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Kos si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Kos Grecia vara 2020 - Peste 3 oferte Inscrieri timpurii Litoral Kos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !