Last Minute Kommeno Corfu, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Grecotel Eva Palace Luxury Resort, Kommeno Corfu

Hotel Grecotel Eva Palace Luxury Resort  

Kommeno Corfu, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Kommeno CorfuPrezentare si poze Kommeno Corfu

Kommeno Corfu

Kommeno este situat în partea de nord a golfului Gouvia și se află la 10 kilometri distanță de orașul Corfu. Este o stațiune turistică la nivel înalt, cu vile frumoase într-un mediu verde. La marginea statiunii se afla capela Ipapandi, ideală pentru nunți și botezuri.

Last Minute Kommeno Corfu

Direct Booking

Last Minute Kommeno Corfu Grecia vara 2022 - oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Kommeno Insula Corfu cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Kommeno Corfu

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kommeno Corfu?

Hotel Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort, Hotel Grecotel Eva Palace Luxury Resort sunt cele mai populare hoteluri din Kommeno Corfu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kommeno Corfu?

Hotel Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort, Hotel Grecotel Eva Palace Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kommeno Corfu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kommeno Corfu.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kommeno Corfu?

Hotel Grecotel Eva Palace Luxury Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kommeno Corfu ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kommeno Corfu.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kommeno Corfu?

Hotel Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kommeno Corfu ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kommeno Corfu.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kommeno Corfu?

Hotel Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kommeno Corfu cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kommeno Corfu.