Autocar Kommeno Corfu, Insula Corfu cu plecare din Bucuresti Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 185EUR - 185EUR)
Hotel Nefeli, Kommeno Corfu

Hotel Nefeli  

Kommeno Corfu, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (18.08 - 29.09.2022)
  • Avion (01.08 - 12.08.2023)
  • Fara transport

Despre Kommeno CorfuPrezentare si poze Kommeno Corfu

Kommeno Corfu

Kommeno este situat în partea de nord a golfului Gouvia și se află la 10 kilometri distanță de orașul Corfu. Este o stațiune turistică la nivel înalt, cu vile frumoase într-un mediu verde. La marginea statiunii se afla capela Ipapandi, ideală pentru nunți și botezuri.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bucuresti in Kommeno Corfu, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Kommeno Corfu. Puteti rezerva hotelul preferat din Kommeno Corfu cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Kommeno Corfu care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Kommeno Corfu constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Kommeno Corfu, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bucuresti Litoral Kommeno Corfu (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Kommeno Corfu

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kommeno Corfu?

Hotel Nefeli sunt cele mai populare hoteluri din Kommeno Corfu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kommeno Corfu?

Hotel Nefeli sunt cele mai apreciate hoteluri din Kommeno Corfu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kommeno Corfu.