Oferte cazare Kissos, Tesalia Grecia vara 2020
(2 oferte, 350EUR - 350EUR)
Ria Rooms, Kissos

Ria Rooms

Kissos, Tesalia, Grecia

  • Fara transport
  Atrapos, Kissos

  Atrapos

  Kissos, Tesalia, Grecia

   • Fara transport

   Oferte Kissos

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Kissos, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Kissos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Kissos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Kissos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Kissos, Early Booking Kissos, Last Minute Kissos, Programe si Oferte Speciale Kissos.

   Kissos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kissos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kissos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kissos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kissos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Kissos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kissos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Kissos unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Kissos, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro