Autocar Kavala, North And Central Greece cu plecare din Campina Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Egnatia City Hotel And Spa, Kavala

Hotel Egnatia City Hotel And Spa

Kavala, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (23.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport
Hotel Esperia, Kavala

Hotel Esperia  

   Scor 8 din 5 comentarii

Kavala, North and Central Greece, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (23.06 - 13.10.2021)
  • Fara transport

Despre KavalaPrezentare si poze Kavala

Kavala

Kavala este al doilea oras ca marime din regiunea de nord a Greciei si totodata principalul port din estul regiunii Macedonia. Orasul este situat in golful Kavala, vis-a-vis de insula Thassos si este dispus in forma de amfiteatru, astfel incat intreg orasul are vedere spre mare, inclusiv restaurantele si cafenelele.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Campina in Kavala, North And Central Greece, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Kavala. Puteti rezerva hotelul preferat din Kavala cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Kavala care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Kavala constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Kavala, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Campina Litoral Kavala (North And Central Greece, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 25%. Peste 115 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Kavala

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kavala?

sunt cele mai populare hoteluri din Kavala