Autocar Katelios, Insula Kefalonia Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre KateliosPrezentare si poze Katelios

Katelios

Katelios, pe coasta de sud-vest a Kefaloniei, a fost puțin mai mult decât un cătun până în urmă cu aproximativ douăzeci de ani, când turiștii au descoperit frumusețea și liniștea oferite de plaja de nisip și terenul agricol plat din câmpia din spatele coastei.

Sejururi Autocar Katelios

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Katelios, Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Katelios. Puteti rezerva hotelul preferat din Katelios cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Katelios care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Katelios constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Katelios, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Katelios (Insula Kefalonia, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!