Last Minute Kassiopi, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (2 oferte, 88.1EUR - 91EUR)

Afiseaza harta
Katia Beach, Kassiopi

Katia Beach  

Kassiopi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (26.05 - 25.05.2023)
  • Fara transport
Andreas Pool Complex, Kassiopi

Andreas Pool Complex  

Kassiopi, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Avion (26.05 - 25.05.2023)
  • Fara transport

Despre KassiopiPrezentare si poze Kassiopi

Kassiopi

Kassiopi Corfu (perla coastei de nord-est) este cea mai mare asezare din partea de nord-est a insulei Corfu (1200 de locuitori), amplasat la poalele muntelui Pantokrator. Locul, un mic sat de pescari, vizavi de tarmul Albaniei, a devenit unul dintre cele mai vizitate de pe coasta Corfu. Kassiopi are si un mic port de unde barcile de pescari pleaca in fiecare dimineata pe mare. Statiunea este plina de viata si este potrivita in special turistilor care vor sa se distreze.

Last Minute Kassiopi

Direct Booking

Last Minute Kassiopi Grecia vara 2022 - Peste 2 oferte de vacanta Oferte Last Minute Litoral Kassiopi Insula Corfu cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kassiopi

Din portul Igoumensita circula zilnic, la intervale scurte de timp (intre 05.00 si 22.00) feriboturi catre Corfu Town (Kerkyra). Din Corfu Town pana in Kassiopi sunt aproximativ 35 de kilometri si soseaua pana acolo merge de-a lungul coastei de est a insulei. Pana aproape de Kassiopi drumul este drept, dar apoi se ingusteaza si exista cateva curbe foarte stramte. Pentru a ajuta soferii, in multe astfel de curbe exista oglinzi.

Obiective turistice:
Castelul din Kassiopi este cel mai relevant obiectiv din zona. Uriasa constructie dateaza din secolul al XIII-lea si a fost considerata una dintre cele mai puternice din zona rurala a Corfu. Castelul a fost construit de regele Pyrros al Epirusului, cel care a pus bazele orasului si a construit si portul din Kassiopi pentru a fi o baza navala. Fortareata a fost cucerita de venetieni si a fost atacata de otomani, dar constructia a rezistat pana azi si poate fi vizitata, aflandu-se in inima orasului.

Panagia Kassopitra din statiune a fost ridicata in secolul al XVI-lea, se spune, pe locul unde a fost Templul lui Jupiter. In 15 august, biserica dedicata Fecioarei Maria este sarbatorita printr-un festival in Port. In biserica exista o icoana veche a Fecioarei, despre care locanicii spun ca este facatoare de minuni.

Peritheia, satul parasit in care timpul s-a oprit in loc, este la doar 5 kilometri de Kassiopi, spre Acharavi. Satul de pe munte nu trebuie ratat. Plimbarile pe strazile pavate cu piatra, printre case traditionale, parasite demult, sunt unice. In sat exista doar cateva taverne unde va puteti odihni (In plin sezon aceste taverne sunt pline la ora pranzului !).

Intrebari frecvente despre Kassiopi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kassiopi?

Andreas Pool Complex sunt cele mai populare hoteluri din Kassiopi

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kassiopi?

Andreas Pool Complex sunt hoteluri din Kassiopi ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Kassiopi?

Andreas Pool Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Kassiopi ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Kassiopi.