Oferte cazare Kanistro Beach Kassandra, Halkidiki Grecia vara 2022
(1 oferte, 300EUR - 513.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Miraggio Thermal Spa Resort, Kanistro Beach Kassandra

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort    

   Scor 9.4 din 8 comentarii

Kanistro Beach Kassandra, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (13.05 - 30.09.2022)
  • Fara transport

Despre Kanistro Beach KassandraPrezentare si poze Kanistro Beach Kassandra

Kanistro Beach Kassandra

Plaja Kanistro se află în partea de sud-est a bratului Kassandra.

Oferte Kanistro Beach Kassandra

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Kanistro Beach Kassandra, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Kanistro Beach Kassandra incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Kanistro Beach Kassandra este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Kanistro Beach Kassandra sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Kanistro Beach Kassandra, Early Booking Kanistro Beach Kassandra, Last Minute Kanistro Beach Kassandra, Programe si Oferte Speciale Kanistro Beach Kassandra.

Kanistro Beach Kassandra este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kanistro Beach Kassandra. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kanistro Beach Kassandra cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kanistro Beach Kassandra cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kanistro Beach Kassandra cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Kanistro Beach Kassandra dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kanistro Beach Kassandra pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Kanistro Beach Kassandra unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Kanistro Beach Kassandra, Halkidiki, Grecia vara 2022 - Alege la cel mai Bun Pret cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Kanistro Beach Kassandra

- Blue Flag 2017
- Plaja nu este aglomerata.
- Plaja are acces pentru persoane cu dizabilitati.
- Plaja este supravegheata de salvamari.
- Loc preferat de iubitorii de camping.

Intrebari frecvente despre Kanistro Beach Kassandra

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt cele mai populare hoteluri din Kanistro Beach Kassandra

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kanistro Beach Kassandra ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kanistro Beach Kassandra.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kanistro Beach Kassandra ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kanistro Beach Kassandra.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kanistro Beach Kassandra ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kanistro Beach Kassandra.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Kanistro Beach Kassandra cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kanistro Beach Kassandra.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kanistro Beach Kassandra?

Hotel Miraggio Thermal Spa Resort sunt hoteluri din Kanistro Beach Kassandra ce au acces gratuit la internet