Autocar Kampi, Zakynthos Grecia vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 73.5EUR - 73.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mabely Grand, Kampi

Hotel Mabely Grand  

   Scor 8.3 din 3 comentarii

Kampi, Zakynthos, Grecia

  • Hotel de lux  
  • Autocar (18.08 - 06.10.2019)
  • Avion (15.06 - 14.10.2019)
  • Fara transport

Despre KampiPrezentare si poze Kampi

Kampi

Satul Kampi este foarte frumos și tradițional. Acesta este situat la 30 km nord de orașul Zakynthos și are doar 60 de locuitori, care sunt angajati în agricultură. Satul este destul de renumit pentru panoramele sale ale apusului de soare impresionant. Satul are câteva camere frumoase și cafenele. La cativa km în afara localității Kampi este Exo Hora.

Sejururi Autocar Kampi

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Kampi, Zakynthos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Kampi. Puteti rezerva hotelul preferat din Kampi cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Kampi care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Kampi constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Kampi, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Kampi (Zakynthos, Grecia) vara 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Rezerva acum online!